Våra tjänster

I våra ögon bör ett professionellt måleri också vara ett flexibelt måleri. Just därför gör vi vårt yttersta för att i möjligaste mån anpassa våra tjänster utifrån våra kunders önskemål, behov och drömmar. Vi är ett mångsidigt måleri i Vasastan – med kompetens, kunskap och yrkesskicklighet att utföra såväl enklare och mindre måleriarbeten, som mer omfattande och komplicerade projekt.

Ett urval av vad vi kan erbjuda

  • Exteriör- och fasadmålning av såväl tak, ytterväggar och andra ytor.
  • Interiörmålning – väggar, golv, tak, dörrar och snickerier. Även förarbete med spackling, slipning och grundmålning.
  • Tapetsering, både vanlig pappers- och easy up-tapet samt våtrumstapet.
  • Ommålning av möbler och inredning.
  • Dekorationsmålning. Här kan vi hjälpa till med att såväl ta fram och designa mönster, alternativt måla efter dina färdiga önskemål.
  • Målning av fönsterfoder, karmar, fönstersmygar och bläck.

Låt oss hjälpa dig

Oavsett hur dina drömmars hem ser ut, vilken kulör du önskar på din husfasad eller vilka tapeter du trånar efter – kan vi stå till tjänst. Vi är ett professionellt måleri med ett team bestående av några av Sveriges bästa, duktigaste och allra mest erfarna målare. Hos oss lämnas ingenting åt slumpen, och ingenting görs halvhjärtat. Väljer du att anlita oss kan du därför alltid känna dig trygg med att vi levererar ett resultat som inte bara möter dina förväntningar – utan också överträffar dem. Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att kontakta oss med dina önskemål och din förfrågan. Låt oss göra det vi gör bäst – att sätta ny färg på din tillvaro.