Om oss

Söker du en målare med en färgkännedom utöver det vanliga? Med yrkesskicklighet, spetskompetens och dessutom ett kundbemötande som tillhör branschens bästa? Då har du kommit alldeles rätt. Vi är ett professionellt måleri i Vasastan, med många års erfarenhet i ryggen och gedigna kunskaper inom måleri och tapetsering.

Vi skulle själva vilja påstå att hemligheten bakom vår framgång är att vi verkligen brinner för det vi gör. Vi älskar att sätta ny färg på såväl människors interiör och exteriör – som deras tillvaro och vardag. Vi är hantverkare ut i fingerspetsarna, med stor passion för materialen vi arbetar med, resultaten vi levererar och glädjen i att kunna göra våra kunder nöjda.

Vi målar stort som smått

Vi är det lilla måleriet med den stora kompetensen. Till oss kan du vända dig för såväl mindre och enklare arbeten, som stora och mer tidskrävande – och du kan alltid räkna med ett förstklassigt resultat. Hos oss arbetar uteslutande professionella målare, som alla besitter den kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet som krävs för att leverera Sveriges bästa måleritjänster. För mer detaljerad information om vad vi kan hjälpa till med – kika in under Våra tjänster.

Så går det till

Känner du att vi är precis det måleri du har letat efter, är du naturligtvis varmt välkommen att höra av dig till oss. Tillsammans går vi igenom vilken typ av arbete som ska utföras, vilken tidsplan du har och övriga specifika detaljer och önskemål. Därefter tar vi fram en kostnadsfri offert för dig att ta ställning till, och godkänner du den – ja, då kör vi igång.